AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Οκτ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βράβευση των αριστούχων από την Μητρόπολη στη Σάμο!


Η Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας διοργάνωσε πρόσφατα εκδηλώσεις προς τιμήν των παιδιών του Νομού Σάμου που πρώτευσαν η αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2017- 2018. 

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και την Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου. 

Η συμμετοχή εκατοντάδων νέων όσο και των γονιών τους ήταν αθρόα. 

Ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος προέτρεψε τα παιδιά "να αγωνίζονται και να θέτουν στόχους στην ζωή τους, τους οποίους θα πρέπει, παρ' όλες τις αντιξοότητες, να πραγματοποιούν αγωνιζόμενοι δια την καλλιέργεια των αρετών και τα πνευματικά χαρίσματα που σήμερα είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Με πίστη στον Δημιουργό και πατέρα μας και αγάπη προς τον συνάνθρωπο που είναι αδελφός μας".

Τέλος συνεχάρη μαθητές και γονείς για την πρόοδό τους και τους παρακίνησε "να συνεχίσουν τον αγώνα τους για κάθε ηθικό, ωραίο και ευγενικό, γνωρίζοντες πως η τοπική μας Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους".

Τις εκδηλώσεις στο Καρλόβασι και στην πόλη της Σάμου πλαισίωσε μουσικά η νεανική – φοιτητική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Όρμου Καρλοβάσου.

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις βράβευσης των μαθητών από τον Μητροπολίτη κ. Ευσέβιο.

Καρλόβασι:





Πόλη της Σάμου:










Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com