AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Οκτ 2018

Η ταινία στο Cine Olympia από 25 έως 29/10


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 25 έως και τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Alpha".

Πρόκειται για μία περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

20.000 χρόνια πριν, κατά την τελευταία Εποχή των Παγετώνων. Καθώς βρίσκεται στο πρώτο τους κυνήγι, ως δείγμα ωριμότητας για να μπει στους επίλεκτους της φυλής, ένας νεαρός, ο Ζίτα, τραυματίζεται και αφήνεται να πεθάνει γύρω από τους βίσωνες, όταν όλα πηγαίνουν στραβά. 

Ξυπνώντας, είναι σε κακή σωματική κατάσταση, ολομόναχος και μακριά από το χωριό του. Πρέπει να μάθει να επιβιώνει και να καθοδηγήσει τον εαυτό του μέσα στην αγριότητα της φύσης. Όταν εξημερώνει διστακτικά έναν λύκο που εγκατέλειψε η αγέλη του, ονομάζοντας τον Άλφα, αρχίζει ο ένας να εξαρτιέται από τον άλλον κατά το κυνήγι, αποκτάει έναν περίεργο σύμμαχο. Τώρα, πρέπει να βρει τον δρόμο για τους δικούς του, πριν εισβάλει ο δολοφονικός Χειμώνας. 



Σκηνοθεσία: Albert Hughes. Πρωταγωνιστούν:  Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela, Natassia Malthe, Johannes Haukur Johannesson, Mercedes de la Zerda.

Διάρκεια: 96 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.