AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Οκτ 2018

"Άρωμα" Σάμου για Γερμανούς δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες


Ταξίδι εξοικείωσης στη Σάμο πραγματοποιούν αυτές τις μέρες (16-22/10) 22 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από τη Γερμανία, με σκοπό να προβάλλουν τουριστικά το ελληνικό νησί στην πατρίδα τους.
 
Σύμφωνα με τον δήμο Σάμου, η επίσκεψη περιλαμβάνει την περιήγηση της γερμανικής αντιπροσωπείας σε όλη τη Σάμο, με στόχο να βρεθούν στα αξιοθέατα του νησιού, να γνωρίσουν τοπικούς παραγωγούς και προϊόντα και να επισκεφθούν ξενοδοχειακές μονάδες.
 
Την Παρασκευή οι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, την τοπική Περιφερειακή Ενότητα (η οποία κάλυψε τα έξοδα διαμονής τους), όπου τους υποδέχθηκε ο Νίκος Κατρακάζος, παρουσία και της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου.
 
"Σκοπός μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσα από τα έργα πνοής της Περιφέρειας για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, όπως του περιπατητικού και της ορνιθοπαρατήρησης" ανέφερε, μετά τη γερμανική αυτή επίσκεψη, σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο κ. Κατρακάζος.



Οι Γερμανοί επισκέπτες βρέθηκαν και στο δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με τον Μιχάλη Αγγελόπουλο.
 
"Η προβολή και προώθηση της Σάμου στη γερμανική αγορά συνεχίζεται. Στόχος η καθιέρωση του νησιού ως τουριστικός προορισμός υψηλής αξίας σε μια ειδικού ενδιαφέροντος αγορά με καθοριστικό ρόλο στη τουριστική κίνηση. Τέλος Οκτωβρίου το ενδιαφέρον για το τουρισμό στη Σάμο συνεχίζεται και ανανεώνεται!" έγραψε στο Facebook ο κ. Αγγελόπουλος.
΄

 
Φωτογραφίες: Νίκος Κατρακάζος/Facebook, Μιχάλης Αγγελόπουλος/Facebook
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com