AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Ιαν 2020

Νοσοκομείο Σάμου: Ορκίστηκε ο νέος διοικητής Νίκος Στεφανής


Καθήκοντα διοικητή των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας ανέλαβε και επίσημα την Παρασκευή μετά την ορκωμοσία του ο Νίκος Στεφανής, που διαδέχεται τον Λάζαρο Θεόφιλο.

"Ξεκινάει σήμερα με την ορκωμοσία μου ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, ένα δύσκολο έργο ως κοινός διοικητής των νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας. Με όραμα και πίστη, με τη βοήθεια της πολιτικής ηγεσίας, αλλά φυσικά και του προσωπικού στα νοσοκομεία μας, στο τέλος της πορείας μου οι πολίτες των νησιών μας θα κρίνουν αν τα έχω καταφέρει.

Καλή χρονιά" έγραψε ο κ. Στεφανής στο Facebook, όπου ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες.



Η ΝΟΔΕ Σάμου της Ν.Δ.

"Ευχόμαστε στον Νίκο Στεφανή να έχει μία δημιουργική θητεία στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Τη θέση του διοικητή θα κοσμεί ένας άνθρωπος μαχητικός, δραστήριος, με πλούσιο βιογραφικό, επαγγελματική και διοικητική εμπειρία. Ένας πραγματικός αγωνιστής με ήθος και αρχές, ο οποίος θα σηκώσει μεγάλο βάρος  για την βελτίωση του συστήματος υγείας στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους και θεωρούμε ότι η επιτυχία του θα είναι δεδομένη. Σιδεροκέφαλος Νίκο!" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου της Ν.Δ., Γιάννης Μάρκου.