AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Μαρ 2014

Βροχερός ο καιρός του τριημέρου στη Σάμο


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που αφορά και στη Σάμο εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αυτό, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, τις Ανατολικές Κυκλάδες και πιθανόν τη Χαλκιδική και την Ανατολική Μακεδονία.

Την Καθαρά Δευτέρα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Βαθμιαία, ωστόσο, τα έντονα αυτά φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική νησιωτική χώρα, την υπόλοιπη Στερεά (και την Αττική), την Εύβοια, τη Χαλκιδική και την Ανατολική Μακεδονία.

Ειδικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, τα ισχυρά αυτά φαινόμενα είναι πιθανόν να εκδηλώνονται μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης.

Στη Σάμο το σκηνικό αναμένεται βροχερό, τόσο το μεσημέρι της Κυριακής (17 βαθμοί Κελσίου), όσο και το αντίστοιχο διάστημα αλλά και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (13 βαθμοί Κελσίου).