AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Νοε 2018

Κέρκης Μαραθοκάμπου-Απόλλων Σμύρνης: Ντέρμπι κορυφής για την Α2 στις 24/11


Να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στον όμιλό του στην Α2 βόλεϊ θα προσπαθήσει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου ο Κέρκης Μαραθοκάμπου.

Η αήττητη φέτος σαμιώτικη ομάδα (3 νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές), με τη βοήθεια του κοινού της, θα αντιμετωπίσει στις 7 το βράδυ στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Καρλοβάσου τον ισόβαθμο Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κρίσιμο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση στον 2ο υποόμιλο του Α' Ομίλου της Α2.

Η διοίκηση της ομάδας της Σάμου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον αγώνα:

"Το Σάββατο 24/11/2018 και ώρα 19:00, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Απόλλωνα, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου μας στη Α2 εθνική κατηγορία.

Το γήπεδο του Καρλοβάσου μπορεί να χαρακτηριστεί ήδη "sold out" με βάση την πώληση καρτών ενίσχυσης και του ενδιαφέροντος του κόσμου να παρευρεθεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

Έτσι θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να είναι στο γήπεδο το αργότερο μίση ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού για την αποφυγή συνωστισμού, καθώς και να ενημερώσουμε ότι ομάδες που μπαίνουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ταυτότητας τους (προπονητές-διαιτητές) πρέπει να μας στείλουν αίτηση από τώρα για να μπορέσουμε να τους εξυπηρετήσουμε καθώς η πιθανότητα να μείνουν εκτός είναι μεγάλη.

Σας ευχαριστούμε."

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com