AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Νοε 2018

Μάθημα μαγειρικής με σαμιώτικο κρασί στην Αθήνα στις 21/11


Η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου και ο Ε.Ο.Σ Σάμου προσκαλούν τους κατοίκους της Αθήνας σε ένα μάθημα μαγειρικής - ταξίδι στις γεύσεις του σαμιακού αμπελώνα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. 

Το μάθημα μαγειρικής (cooking class) με τίτλο «Γευστικό ταξίδι στη Σάμο» θα πραγματοποιηθεί στο Yoleni’s Flagship store, Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι, από τις 19:00 έως τις 21:00, στον 3ο όροφο.

Όσοι συμμετάσχουν θα γνωρίσουν εκεί από κοντά όλη την πλούσια γκάμα των κρασιών του Ε.Ο.Σ Σάμου.

Οι συμμετέχοντες στο cooking class θα μαγειρέψουν παρέα με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, χρησιμοποιώντας στις συνταγές τα αρωματικά κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου αλλά και συνοδεύοντας με αυτά, τα πιάτα που θα φτιάξουν. 

Έτσι, θα ανακαλύψουν τις γεύσεις και τα αρώματα των εκλεκτών οίνων από το μοναδικό σαμιακό αμπελώνα, πάντα με την μεθοδική καθοδήγηση της σεφ. 

Οι πρωτότυπες ιδέες, συνταγές και γαστρονομικά μυστικά είναι άλλωστε τα τρία στοιχεία που καθιστούν τα Yoleni’s Cooking Classes μοναδικά.

Παράλληλα, η ιστορία, ο τρόπος παραγωγής αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του συνεταιρισμού θα παρουσιαστούν από εκπρόσωπο του Ε.Ο.Σ Σάμου κατά τη διάρκεια του cooking class.

Ο Ε.Ο.Σ Σάμου είναι ένας από τους παλαιότερους συνεταιρισμούς της Ελλάδας και συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων οινοποιείων της χώρας μας. Το πασίγνωστο σαμιώτικο κρασί αποτελεί βασικό οινικό πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου συγκεντρώνουν εκατοντάδες διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις. 


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com