AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Νοε 2018

Σαμιώτικες επιχειρήσεις στη διεθνή τουριστική έκθεση της Σμύρνης από 6-8/12

Φωτογραφία του Νίκου Στεφανή

Στη μεγάλη τουριστική έκθεση της Σμύρνης "Τravel Turkey Izmir" που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά φέτος ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου.

Το Επιμελητήριο Σάμου, αρωγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας για την προώθηση στη γείτονα χώρα του τουριστικού προϊόντος του νησιού, χρηματοδοτεί και πάλι την ενοικίαση χώρου 12 τ.μ. και την κατασκευή περιπτέρου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για την σωστή προβολή τους.

Όσοι επαγγελματίες του τουρισμού της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων επιθυμούν να στείλουν έντυπο υλικό και προϊόντα για  να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου στο 6944570015 (Νίκος Στεφανής), με το Επιμελητήριο στο 2273087970 και με τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων στο 2273023973.

Για όσους επισκεφτούν την έκθεση θα πρέπει να δηλώσουν αν επιθυμούν ιδιαίτερες  συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, καθώς και με όποιους άλλους αυτοί κρίνουν, ώστε να τους δοθεί μέρος για Β2Β συνεργασίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κοντά στο περίπτερο της Σάμου και έτσι να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο περίπτερο, όπου θα υπάρχουν άτομα με αρμοδιότητα για την διανομή του έντυπου υλικού.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com