AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2019

Συναντήσεις της "Δύναμης Δημιουργίας" με φορείς και συλλόγους της δυτ. Σάμου


O επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας" και υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Τάσος Καλατζής, μαζί με μέλη του συνδυασμού του ξεκίνησαν την Τρίτη επαφές με τους παραγωγικούς φορείς της δυτικής Σάμου, τα αθλητικά – πολιτιστικά σωματεία της περιοχής καθώς και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του οινοποιείου Καρλοβάσου της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.

Συνεχίστηκαν με εκπροσώπους  των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων της δυτικής Σάμου και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου. 

Οι υπεύθυνοι της "Δύναμης Δημιουργίας" αναφέρουν ότι "μέσα από τις προαναφερόμενες επαφές και συζητήσεις αναδείχθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές επίλυσης τους, έτσι ώστε η δρομολόγηση λύσεων να συμβάλλει  στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Συμφωνήθηκε ότι εργαλείο υλοποίησης των παραπάνω είναι ο διάλογος, η διαφάνεια στις αποφάσεις, με συμμετοχή των φορέων και των πολιτών".

"Ο συνδυασμός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους εκπροσώπους των φορέων για την ένθερμη ανταπόκριση και την ειλικρινή εκδήλωση πρόθεσης διαλόγου και συνεργασίας" καταλήγουν οι υπεύθυνοι του συνδυασμού.

Δείτε φωτογραφίες από τις συναντήσεις των στελεχών της "Δύναμης Δημιουργίας" στη δυτική Σάμο:











Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com