AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Μαΐ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η γιορτή της μητέρας στον Παγώνδα!


Εκδηλώσεις με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στον Παγώνδα Σάμου ο τοπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων "Η Ομόνοια".

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μητέρας σε καφενείο της πλατείας του Παγώνδα.

Τα παιδιά της εφημερίδας "Παιδική Φωλιά" στα κείμενά τους περιέγραψαν με διάφορους τρόπους την αγάπη τους για τη μαμά τους.

Όπως αναφέρουν οι υοεύθυνοι του συλλόγου "Η Ομόνοια", "Όλα τα παιδιά μαζί, σαν ομαδούλα μίλησαν, για την απέραντη αγάπη της, τον αγώνα για την πρόοδό τους, τις θυσίες της όπου χρειαστούν. Μίλησαν για τα όνειρά τους, για τις κάθε λογίς σκανταλιές και συγκρούσεις που συγχωράει η μάνα με μια αγκαλιά. Καταχειροκροτήθηκαν από όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους που παραβρέθηκαν.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν, όπως κάθε χρόνο, σε όλες τις μάνες, αλλά και σ' αυτές που θα γίνουν στο μέλλον μητέρες, καρτούλες με ευχές για τη μάνα.

Επίσης προσφέρθηκαν πολλά γλυκά και αλμυρά κεράσματα, από το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλά άλλα μέλη, στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές για Χρόνια Πολλά και καλά σε όλες τις μάνες.

Άλλη μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μητέρα πραγματοποιήθηκε και φέτος στο μνημείο «Μάνες» στον Παγώνδα το πρωί της Κυριακής.

Ξεκίνησε με το καθιερωμένο τρισάγιο από τους ιερείς του Παγώνδα. Ακολούθησαν ποιήματα για τη μάνα από τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς, που δύο από τους τιμώμενους Ευτύχιος και Γραμματική Βαλεοντή, ήταν οι πρώτοι υποστηρικτές της.

Στη συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα, γραμμένα από τα παιδιά των Μανάδων που τιμήθηκαν, τα οποία και συγκίνησαν του παρευρισκόμενους.

Μια αναμνηστική καρτούλα και κεράσματα έκλεισαν την εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες από τις διήμερες εκδηλώσεις για τη γιορτή της μητέρας στον Παγώνδα!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση της Κυριακής στο μνημείο "Μάνες" Παγώνδα:






Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Σαββάτου σε καφενείο της πλατείας Παγώνδα:













Φωτογραφίες: "Ομόνοια"
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com