AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2019

Παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού της Χ. Καλογήρου από Σάμο


Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο του Καρλοβάσου η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Π.Ε. Σάμου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο»

Στην ομιλία της η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια περιφερειάρχης, Χριστιάνα Καλογήρου, αναφέρθηκε στην ανάγκη η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει με ρεαλισμό, επίγνωση και υπευθυνότητα, χωρίς μεγάλα λόγια και μεγαλόπνοες διακηρύξεις, τονίζοντας:

"Έχουμε την πεποίθηση, έχουμε τη δύναμη, έχουμε τις δυνατότητες. Χτίζουμε τις ευκαιρίες, ώστε με τη δύναμη των ανθρώπων και την ψυχή των νησιών μας, να γίνεται η καθημερινή ζωή, για όλες και για όλους, από το μικρό μέχρι το μεγάλο, από το σημαντικό μέχρι το φαινομενικά ασήμαντο, κάθε μέρα καλύτερη".

Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν και χαιρέτησαν ο νέος δήμαρχος Σάμου, Χρήστος Σεβαστάκης, και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου της Νάς Δημοκρατίας, Γιάννης Μάρκου.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Τάσος Καλατζής, ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου, Παναγιώτης Λυμπέρης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Διακοσταμάτης, ο πολιτευτής της ΝΔ, Μάνος Λογοθέτης και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου της Ν.Δ, Νίκος Στεφανής.






Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com