AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαΐ 2019

"Ανατροπή": "Πάντα κοντά στους Σαμιώτες" - Οι τελευταίες περιοδείες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου με την "Ανατροπή" Χρ. Χατζηχριστοδούλου
 
Με περιοδείες ανά το νησί ολοκληρώνει την προεκλογική δράση της η "Ανατροπή", με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.
 
Σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη, "είναι συγκινητική η θέρμη με την οποία ο σαμιακός λαός μάς υποδέχτηκε στις περιοδείες της περασμένης εβδομάδας. Δεν παύει να μας εκπλήσσει η αμεσότητα και η αγάπη του κόσμου, πάνω από όλα όμως η αγωνία των πολιτών να αποσπάσουν μια σκέψη, μια δέσμευση και κυρίως μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα φλέγοντα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου".
 
Η "Ανατροπή" δηλώνει πως "έχει το τρίπτυχο που χρειάζεται ο δήμος Ανατολικής Σάμου για να ανατρέψει τη μέχρι τώρα φθίνουσα πορεία του: γνωρίζει, θέλει και μπορεί! Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη λύση τους! Θέλουμε να αφοσιωθούμε ευλαβικά στο κοινό καλό! Μπορούμε, με την κατάρτιση των στελεχών μας, να εγγυηθούμε την επιτυχημένη διοίκηση του δήμου!" υποστηρίζει.
 
Παράλληλα, καλεί τους πολίτες, αυτή την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, "για άλλη μια φορά, να μας αναζητήσετε! Να μιλήσετε μαζί μας και να πληροφορηθείτε από πρώτο χέρι τις δεσμεύσεις μας και τη βαθιά γνώση των θεμάτων και των τρόπων επίλυσής τους!
 
Η τελευταία λέξη ανήκει σ’ εσάς! Ζητούμε να μας κρίνετε, με βάση τις θέσεις, το πρόγραμμά μας, τα στελέχη και την κατάρτισή μας! Με την ψήφο σας να μας δώσετε τη θέση που εσείς κρίνετε ότι μας αρμόζει, με ύψιστο στόχο το κοινό καλό!" αναφέρει.

Το πρόγραμμα των τελευταίων προεκλογικών περιοδειών και δράσεων της "Ανατροπής", που το Σάββατο βρέθηκε σε Βαθύ και Σπαθαραίους, έχει ως εξής:

  • Κυριακή 19 Μαΐου στο Πυθαγόρειο (10:30) και στο Άνω Βαθύ (18:00)
  • Δευτέρα 20 Μαΐου στον Παγώνδα (18:30)
  • Τρίτη 21 Μαΐου στον εμπορικό δρόμο και τα καταστήματα της πόλης της Σάμου (18:30)
  • Τετάρτη 22 Μαΐου κεντρική ομιλία με τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου στο "Samos Hotel" (20:00)
  • Πέμπτη 23 Μαΐου στους Βουρλιώτες (18:30)
  • Παρασκευή 24 Μαΐου στους Μυτιληνιούς (18:00).

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com