AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Μαΐ 2019

Ο Σαμιώτης μεγιστάνας του Netflix για την επίσκεψή του στη Σάμο!


Για την επίσκεψή του στον τόπο καταγωγής του, την Σάμο, μίλησε την Κυριακή στην βρετανική εφημερίδα Evening Standard ο Τεντ Σαράντος, ο ισχυρός άνδρας του Netflix, της κορυφαίας παγκοσμίως διαδικτυακής πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ο Τεντ Σαράντος, γενικός διευθυντής περιεχόμενου της πλατφόρμας, μίλησε για το πρόσφατο «επεισοδιακό» ταξίδι του στη Σάμο.

Από τη μεριά του πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται ακόμα εν ζωή, ο Σαράντος κατάγεται από το χωριό Κοντακαίικα της Σάμου, τα οποία κατάφερε επιτέλους, όπως δηλώνει να επισκεφτεί πρόσφατα με τα δύο παιδιά του και περιγράφει γλαφυρά στη συνέντευξή του την εμπειρία:   

«Ρώτησα τον πατέρα μου κάποιες γενικές πληροφορίες και μου είπε το εξής: 'Φτάνεις στο λιμάνι, κάνεις αριστερά και κοιτάς πάνω στο λόφο. Θα δεις ένα κίτρινο σπίτι με κάτι κατσίκες στην αυλή. Εκεί πρέπει να πας'. 

Του είπα γελώντας, 'αποκλείεται να είναι τόσο απλό'. Αλλά κάπως έτσι ήταν. Τα παιδιά μου ήταν πολύ ενθουσιασμένα που θα γνώριζαν την οικογένεια τους. Ανεβήκαμε λοιπόν και χτυπήσαμε την πόρτα αλλά δεν μιλούσαν αγγλικά κι εγώ δεν μιλάω ελληνικά στην πραγματικότητα, οπότε προσπαθούσα για ώρα να εξηγήσω ποιος είμαι, μέχρι που βαρέθηκαν και μας έκλεισαν την πόρτα»

«Η κόρη μου η Σάρα έβαλε τα κλάματα λέγοντας 'νόμιζα ότι θα βλέπαμε την οικογένειά μας. Προσπάθησα να την παρηγορήσω και της είπα 'φαντάσου να ερχόταν κάποιος στο δικό μας σπίτι και να άρχιζε να φωνάζει στα κινέζικα'. Επιστρέφοντας όμως στο ξενοδοχείο, κάτσαμε με τον μάνατζερ και τους γράψαμε ένα γράμμα στα ελληνικά. 

Το πήρα και πήγα πίσω στο σπίτι για να τους το δώσω. Αυτό ήταν. Μετά από πέντε λεπτά είχαμε καθίσει όλοι μαζί και τρώγαμε και πίναμε παρέα στην αυλή».   

Δείτε περισσότερα για τον Τεντ Σαράντο εδώ και εδώ!

Πηγή: Lifo.gr
Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com