AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαρ 2013

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τον Α.Ο. Πολυκράτη


Πολύ εύκολη νίκη πέτυχε ο Πολυκράτης στην αναμέτρηση με την ομάδα της Παναγίτσας στη Χαλκίδα, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Οι Σαμιώτες "σκόρπισαν" τους αντιπάλους τους με το ευρύ σκορ 53-89, παίρνοντας έτσι μία σημαντική "ανάσα" στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-21, 21-43, 36-65, 53-89.


Οι πόντοι των παικτών των δύο ομάδων:

ΑΕ Παναγίτσα Χαλκίδας (Τσαούσης): Σκεμπές 8, Μπέλλος 6, Γλωσσίδης 5 (1), Μουλάς 9 (1), Τσολακίδης 2, Λούκας 19 (1), Γεωργουσσόπουλος 4, Πανταζής, Παρασκευάς, Σπύρου.

ΑΟ Πολυκράτης (Ζωντός)
: Νίτης 2, Αντωνούσος 19 (2), Φουντουλάκος 3 (1), Σπηλιόπουλος 5, Καρτσωνάκης 16 (2), Τοπουζίδης 17 (5), Καποτάς 2, Περρωτής 21 (1), Λαγουδάκης 4, Πυργιώτης.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

19η Αγωνιστική

Κορωπί – Πεντέλη

Παπάγου – Εργοτέλης

Λιβαδειά – Ιεράπετρα: 20 – 0 (άνευ αγώνα)

Παπάδος Γέρας – Ιωνικός Νικαίας

Ρεπό: Μίλωνας

Ο Πολυκράτης μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Παναγίτσας Χαλκίδας περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Κορωπί – Πεντέλη, όπου η ομάδα της Πεντέλης είναι αυτή που στην ουσία θα συναγωνισθεί με τον Πολυκράτη (κατά κύριο λόγο) για την παραμονή στην κατηγορία αλλά και κατά δεύτερο λόγο με την ομάδα του Μίλωνα. Οπότε πλέον είναι αυτόματα κατανοητό, ότι το ερχόμενο παιχνίδι του Πολυκράτη με τον Παπάδο Γέρας (άσχετα την βαθμολογική θέση της ομάδας από τη Λέσβο που είναι υψηλή), είναι παιχνίδι όλης της χρονιάς.

Δείτε στον επόμενο πίνακα τα υπολειπόμενα μέχρι τη λήκη του πρωταθλήματος παιχνίδια των τριών ομάδων που κινδυνεύουν (Πολυκράτης – Πεντέλη – Μίλωνας):

Κάντε κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση


Πηγές: www.infobasket.gr και www.samosbasket.gr