AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαρ 2013

Πρόσκληση οχημάτων για τεχνικό έλεγχο σε Κ.Τ.Ε.Ο


Δημοσιεύτηκε από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου η νέα, 11η κατά σειρά πρόσκληση οχημάτων για Κ.Τ.Ε.Ο.

Προσκαλούνται πλέον για τεχνικό έλεγχο τα Ι.Χ. επιβατικά και Ι.Χ. φορτηγά με μέγιστο μικτό βάρος έως 3.5 tn, στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη ή έδρα στη νήσο Σάμο, και συγκεκριμένα :

* Οχήματα που ελέγχθηκαν από το Κ.Τ.Ε.Ο Σάμου από 01-01-2011 έως 31-07-2011, προσκαλούνται σε Κ.Τ.Ε.Ο για τον επόμενο περιοδικό τεχνικό έλεγχο εντός του Αυγούστου 2013. (Αφορά σε οχήματα που εφοδιάστηκαν με Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου χωρίς σοβαρές ή επικίνδυνες ελλείψεις.)

* Οχήματα που ελέγχθηκαν από Κ.Τ.Ε.Ο από 01-08-2011 και μετά, θα προσέρχονται για τον επόμενο περιοδικό έλεγχο, σύμφωνα με την ημερομηνία που αναγράφεται στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου τους.

* Οχήματα που ταξινομήθηκαν ως καινούργια από τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Σάμου:



(*) Οχήματα αυτής της κατηγορίας, με ημερομηνία ταξινόμησης από 01-07-2009 και μετά, (ΜΟΒ-9515 και άνω, ΜΟΕ, κλπ) θα προσέρχονται για τεχνικό έλεγχο σε Κ.Τ.Ε.Ο 4 έτη μετά την ημερομηνία ταξινόμησής τους, με προθεσμία από μία εβδομάδα πριν έως μία εβδομάδα μετά.

Όλα τα οχήματα που έχουν αλλάξει πινακίδες θα προσέρχονται για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό κυκλοφορίας τους.

1.    Οχήματα με αριθμό κυκλοφορίας άλλων περιοχών, που μεταβιβάσθηκαν στο Νομό Σάμου και δεν είχαν υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο πριν τη μεταβίβαση:



2.    (*) Οχήματα αυτής της κατηγορίας, με ημερομηνία ταξινόμησης από 01-07-2009 και μετά, θα προσέρχονται σε Κ.Τ.Ε.Ο 4 έτη μετά την ημερομηνία ταξινόμησής τους, με προθεσμία από μία εβδομάδα πριν έως μία εβδομάδα μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να επικοινωνούν με το Κ.Τ.Ε.Ο Σάμου στο τηλέφωνο 22730 91165.