AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαρ 2013

Οργανώνεται η υποδοχή των τουριστών στο Βαθύ


Στον καταρτισμό προγράμματος με εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υποδοχή στους επισκέπτες των κρουαζιεροπλοίων -και όχι μόνο-,  ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου προχωρά η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων.

Σύμφωνα με την Πρόεδρό της, Μορφούλα Χατζηπαύλου, «κατ' αυτόν τον τρόπο, αφενός θα επιμεριστεί η δουλειά σε όλους και δεν θα την επωμιστούν μόνον ένας-δύο σύλλογοι, αφετέρου θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι σύλλογοι να δείξουν τη δουλειά τους και να προβάλλουν μέσω αυτής την παράδοση και κουλτούρα της Σάμου».

Οι εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα στις ημερομηνίες άφιξης των πλοίων, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ και θα γνωστοποιούνται εγκαίρως, ώστε να μπαίνουν στο πρόγραμμα του εκάστοτε κρουαζιερόπλοιου και να ενημερώνονται οι επιβάτες για να τις παρακολουθούν.

Η κ. Χατζηπαύλου καλεί όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους να επικοινωνήσουν με τη Δημοτική Κοινότητα Σαμίων για να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους.