AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαρ 2013

Οι πολύτεκνοι για τη συνάντησή τους με στελέχη της Ν.Δ.


Τον βουλευτή Ρεθύμνου Ιωάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος επισκέπτεται τη Σάμο επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ., ενημέρωσε το Προεδρείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων, για θέματα που αφορούν τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Του τόνισαν τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του, καθώς και την αδικία που, όπως είπαν, υφίστανται.

Επεσήμαναν ιδιαίτερα το δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και την αδυναμία των οικογενειών αυτών να ανταποκριθούν στις καθημερινές δυσβάσταχτες υποχρεώσεις τους, θέσεις που παραδόθηκαν και γραπτώς στον κ. Κεφαλογιάννη.

«Ο κ. βουλευτής προς τιμήν του δεν έδωσε ψευδείς υποσχέσεις. Θεώρησε δίκαια τα αιτήματά μας, ζήτησε άμεση ενημέρωση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και δήλωσε ότι τέλος του έτους θα ξεκινήσει σταδιακά η αποκατάσταση των αδικιών στις ευπαθείς ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά ότι τέθηκαν καλές βάσεις συνεργασίας που αφορούν στην προώθηση των αιτημάτων μας. Αλλά είναι επιφυλακτικό όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων των πολύτεκνων κα τρίτεκνων οικογενειών των νησιών μας.

Την επιφύλαξη αυτή μπορεί να άρει με τις πράξεις της η κυβέρνηση, με τις υποδείξεις τόσο των τοπικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, όσο ιδιαιτέρως του βουλευτού κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος και ανέλαβε προσωπικά την προώθηση των αιτημάτων μας, αλλά και την πλήρη αποκατάστασή τους στο χρονικό διάστημα που έθεσε, κάτι που ο Σύλλογος θεωρεί συμβόλαιο τιμής
», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Απόστολος Τσιώλης.