AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Μαρ 2013

Επίδοξοι Κασπάροφ!


Το «1ο Σαμιακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Σάμου συνδιοργανώνουν η «Λέσχη Φίλων Σκακιού» του Γυμνασίου Καρλοβασίων, η «Σκακιστική ομάδα» του Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου, ο υπό ίδρυση Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Οι αγώνες διεξάγονται κατά το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίων.

Τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Σάμου και της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Αποτελούν την προκριματική φάση για το 25ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα του 2013 που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική
Ομοσπονδία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των σχολείων της Σάμου.

Για την αρτιότερη οργάνωση των αγώνων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε στο φαξ 22730 32308, είτε στο e-mail : mail@gym-karlov.sam.sch.gr του Γυμνασίου Καρλοβασίων (υπόψη Ροκοπάνου Νίκου).

Η τελική επιβεβαίωση των δηλωθέντων συμμετοχών και τυχόν νέες συμμετοχές θα γίνουν με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων, την Πέμπτη 28 Μαρτίου (09.00-10.00).