AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαρ 2013

Δημοτική Κοινότητα Σαμίων: "Ας δείξουμε οι Σαμιώτες πόσο αγαπάμε την πόλη μας"


Να συμμετάσχουν στην παγκόσμιας κλίμακας εθελοντική καμπάνια καθαρισμού "LET'S DO IT" που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα την Κυριακή 14 Απριλίου καλεί όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων, σε μια προσπάθεια για μια ομορφότερη και καθαρότερη πόλη.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η Πρόεδρός της, Ευμορφία Χατζηπαύλου, καλεί κάθε εθελοντική οργάνωση, τοπικό φορέα, σύλλογο ή απλό πολίτη να δηλώσει συμμετοχή.

"Ας δείξουμε όλοι οι Σαμιώτες πόσο αγαπάμε την πόλη μας κι ας συνεργαστούμε, με στόχο στο τέλος της δράσης καθαρισμού η πόλη μας να είναι όμορφη και λαμπερή όπως της αξίζει!", προτρέπει χαρακτηριστικά η κ. Χατζηπαύλου.

Όπως εξηγεί, οι δράσεις που η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων σκοπεύει να υλοποιήσει είναι :

-Καθαρισμός παραλιών (Γάγκου, Ροδίτσες, Μαούνες, Αγ. Παρασκευή Νησί, Ασπροχόρτι)
-Ευπρεπισμός πλατειών (Πλ. Πυθαγόρα, Αγ. Νικολάου,και Αγ, Σπυρίδωνα)
-Καθαρισμός-κλάδεμα παρτεριών παραλιακής, φύτεμα και άσπρισμα.
-Άσπρισμα πεζοδρομίων στην παραλιακή αλλά και ολόκληρη την πόλη.
-Καθαρισμός πινακίδων, στύλων, οδικών σημάτων από διαφημιστικά κ.ά.
-Καθαρισμός αλμυρικιών κατά μήκος της παραλιακής μέχρι το Μαλαγάρι.
-Σκούπισμα και άσπρισμα πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές.
-Ευπρεπισμός εντός του χώρου λιμανιού (βάψιμο στύλων κλπ).

"Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση για δράση στην περιοχή μας, θέστε το υπόψη μας, να εξετάσουμε αν είναι εφικτό. Όλα θα κριθούν από τη συμμετοχή σας. Σας χρειαζόμαστε όλους για να έχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα. LET'S DO IT SAMOS!!!", τονίζει η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων, απευθυνόμενη σε όλους τους φορείς της Σάμου.

Τους ζητά να οργανώσουν ο καθένας τους τη δική του ομάδα, αριθμό και ονόματα ατόμων, να έρθουν σε επικοινωνία με τη Δημοτική Κοινότητα μέχρι τις 5 Απριλίου, για να συναποφασίσουν σε ποια δράση θα λάβουν μέρος και τί θα χρειαστούν.

"Θέλουμε τη βοήθεια όλων, ο καθένας αυτό που μπορεί να προσφέρει. Θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας μέσα από το παράδειγμά μας να σέβονται το περιβάλλον, να το αγαπούν και να το φροντίζουν", καταλήγει η κ. Χατζηπαύλου, που καλεί και κάθε απλό πολίτη να επικοινωνήσει στο τηλ 22730 21135, καθημερινά 9-12 π.μ. ή να στείλει φαξ στον ίδιο αριθμό με τις ιδέες του ή και e-mail στο dksamion@gmail.com.