AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαρ 2013

Δωρεάν σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Έξι δωρεάν σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών που αφορούν τις θεματικές ενότητες α) "Ενέργεια - Μεταφορές - Περιβάλλον" και β) "Επιχειρηματικότητα" προγραμματίζονται να υλοποιηθούν από διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ειδικούς επιστήμονες κατά την περίοδο Απριλίου - Μαΐου 2013 στη Σάμο, όπως και σε κάθε νησί όπου εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σύρο και Χίο).

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κόστος συμμετοχής. Η παρακολούθηση και των οκτώ ωρών είναι υποχρεωτική και χορηγείται σχετική Βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής έως τις 2 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία των σεμιναρίων, τους εισηγητές, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να αναζητήσετε στη σχετική ιστοσελίδα. Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail της Δράσης: pns4 ap@aegean.gr και στο τηλ.: 22710-35027, κ. Ελισάβετ Πολύζου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Δράσης 4.

Επιστημονικός υπεύθυνος της δράσης είναι ο καθηγητής Βασίλης Αγγελής.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης “Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου” και ειδικότερα της Δράσης 4: “Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες”, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.