AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιαν 2015

Δήλωση του βουλευτή Δημήτρη Σεβαστάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα


Το σχόλιό του για το εκλογικό αποτέλεσμα και ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο νεοεκλεγείς βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης.

Δείτε τι δηλώνει αναλυτικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω πολίτες, φίλους, συντρόφους, πολιτικά ανεξίθρησκους και ελεύθερους που στήριξαν, πίστεψαν και απαιτούν. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ενσωματώνει την διαμαρτυρία, πρέπει να εκλογικεύσει την μαζική κοινωνική θλίψη, να μεταβάλλει σε πολιτική πράξη την προσδοκία με την οποία εξουσιοδοτείται ιστορικά με τη μεγάλη νίκη του. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να λειτουργήσει ως σταθεροποιητής, ως αγωγός της συλλογικής αγανάκτησης, το κυριότερο όμως,  πρέπει  να συνθέσει  τις διάφορες πολιτικές παραδόσεις και να τις οργανώσει σε συγκεκριμένη πολιτική πράξη, χρήσιμη και κοινωνικά καταληπτή.                                  

Ο τόπος μας, τα νησιά μας, με μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες, έχουν βρει κατά τη τελευταία  περίοδο, αξιόλογη κοινοβουλευτική στήριξη από την βουλευτή του νομού μας, Αγνή Καλογερή. Θα προσπαθήσω να αναπτύξω πολιτικές πάνω στο καλό υπόστρωμα.                                         

Το ήθος είναι πολιτικό εργαλείο, είναι κάτι που χρειάζεται η κοινωνία, κάτι  που το απαιτεί ο πολίτης, αυτός που προσπαθεί χωρίς μέσον, χωρίς ιδιοτελείς γνωριμίες, χωρίς πολιτικές άκρες και δικτυώσεις. Αυτόν το πολίτη  πρέπει  να εγείρουμε.                                         

Ανιδιοτελείς και πολιτικά ανοικτοί πολίτες, με ευρείες πολιτικές καταγωγές, που διέκριναν στο πολιτικό λόγο μας ήθος και καθαρό βλέμμα, δεσμεύουν και στρατολογούν την νέα αριστερά και την διαφορετική χώρα.                                                      
Με τιμή
Σεβαστάκης Δημήτριος
"