AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιαν 2015

Διακήρυξη της εκλογικής συνεργασίας Πράσινων - ΔΗΜ.ΑΡ στη Σάμο


Την εκλογική τους συνεργασία στην Εκλογική Περιφέρεια Σάμου διακήρυξαν δεκαέξι τοπικά στελέχη των Πράσινων και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Αναλυτικά η διακήρυξη αυτή αναφέρει τα εξής:
                                                                          
"Στηρίζουμε και Συμμετέχουμε στο σχήμα ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Για μια Εναλλακτική Πολιτική Λύση που προσφέρει Ελπίδα και ρεαλιστικές Απαντήσεις στα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά και οικολογικά προβλήματα.

Για μια ουσιαστική πολιτική αλλαγή που θα προωθήσει σύγχρονες, κοινωνικά δίκαιες, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις,παράλληλα με τον οικολογικό μετασχηματισμό της οικονομίας και του μοντέλου παραγωγής – κατανάλωσης στα πλαίσια μιας νέας σχέσης Ε.Ε. – Ελλάδας.

Για να πραγματοποιηθεί ο μετασχηματισμός του πολιτικού συστήματος και του μοντέλου διακυβέρνησης,καθώς και της ενίσχυσης της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων που επηρεάζουν την ζωή τους.
 


Το σχήμα μας 'ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ' είναι αποφασιστικό μέγεθος για μια προοδευτική Αλλαγή με φερεγγυότητα,σταθερότητα και ευθύνη.      

Στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είμαστε παρόντες συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον Συνδυασμό για τον Νομό Σάμου και τους υποψηφίους μας : Δραπανιώτη Μανουήλ, Μιχελή Ειρήνη, Μπαστούνα Αγγελική, όλες οι γενιές της Ανανεωτικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας και είμαστε σίγουροι ότι η δική μας παρουσία στη Βουλή θα εγγυηθεί μια προοδευτική αλλαγή πολιτικής στη χώρα.  
                                                                                                                     
Ούτε Φόβο, Ούτε Οργή, Εναλλακτική Πρόταση στη Βουλή.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Θάλεια Ζαΐμη, Νίκος Νόου, Μίλτος Καραμανώλης, Ιωάννα Μαυρογιώργη, Γιάννης Μαυρογιώργης, Eλένη Κυριακού, Στέλιος Κνήτης, Δημήτρης Μπαστούνας, Βαγγέλης Τζερέτας, Μανώλης Καλής, Μιχάλης Καραγεωργίου, Κώστας Νικολαρούδης, Θράσος Φωτεινός, Κώστας Μπαστούνας, Στέφανος Στεφανάκης, Μανώλης Τζερέτας
".