AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιαν 2015

Η πολιτιστική εκδήλωση του Κ.Κ.Ε στο Καρλόβασι


Εκδήλωση με τίτλο "Η δική μας Τέχνη δεν αρκείται στην αναγνώριση της πραγματικότητας… γίνεται όπλο για την αλλαγή της", διοργάνωσε το Σάββατο στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στο Καρλόβασι  η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του Κ.Κ.Ε.

Στο πλαίσιο της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης, η Τομεακή Επιτροπή απευθύνθηκε σε Σαμιώτες ζωγράφους, τους Γιάννη Κομινόζογλου, Σταύρο Κουτράκη και Νίκο Κυπραίο, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόταση να χαρίσουν στο Κ.Κ.Ε έργα τους, για την οικονομική του ενίσχυση.

Η εκδήλωση με ομιλήτριες την Αλεξάνδρα Προυσανίδου, μέλος του τμήματος Πολιτισμού της Κεντρικής Επιτροπής, και την υποψήφια βουλευτή της Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου, Βάσω Βρυνιώτη, μετατράπηκε σε δυναμική προεκλογική συγκέντρωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» εκατοντάδες κόσμου.

Οι τυχεροί αριθμοί που κέρδισαν τους τρεις πίνακες είναι:
313 (Βασιλική Τσερκεζίδου, τον πίνακα του Γ. Κομινόζογλου)
16 (Π. Κάσδαγλλης, τον πίνακα του Στ. Κουτράκη)
251 (Μ. Χάρακας, τον πίνακα του Ν. Κυπραίου)
Τη βράβευση των ζωγράφων με βιβλία από τα επιστημονικά συνέδρια του Κ.Κ.Ε για το Γ. Ρίτσο και τον Κ. Βάρναλη, έκανε η γραμματέας της Τ.Ε Σάμου, Δήμητρα Παντάπαση.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τους: Γιάννη Λουλουργά (μπουζούκι, τραγούδι), Σταύρο και Χριστίνα Κουτράκη (κιθάρα, φωνή), Δημήτρη Σοφιανό (βιολί).

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: