AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιαν 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 15 έως 19 Ιανουαρίου


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 15 έως και τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Έβδομος γιος". Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου θα προβάλλει στις 6 το απόγευμα και την παιδική ταινία "Κούμπα: Μία Ζέβρα και Μισή".

Η ταινία "Έβδομος γιος (Seventh Son)" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Στο μακρινό παρελθόν, μια σκοτεινή δύναμη είναι έτοιμη να απελευθερωθεί, ανακινώντας για μία ακόμη φορά τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων. Ο κύριος Γκρέγκορι είχε φυλακίσει την κακιά, πανίσχυρη μάγισσα Μάλκιν αιώνες πριν. Όμως τώρα, η μητέρα Μάλκιν δραπέτευσε και είναι έτοιμη να εκδικηθεί... Συγκεντρώνοντας τους ακολούθους της, η Μάλκιν ετοιμάζεται να εξαπολύσει την επίθεσή της σε έναν ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα πράγμα στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά της: ο Σπουκ. 

Σε μια θανάσιμη επανασύνδεση, ο Σπουκ έρχεται αντιμέτωπος με τις σκοτεινές δυνάμεις που πάντοτε ήξερε ότι θα επιστρέψουν. Κι έχει ελάχιστο χρόνο, μόλις μέχρι την επόμενη πανσέληνο, για να κάνει αυτό που παίρνει χρόνια και χρόνια: να εκπαιδεύσει τον νέο του μαθητευόμενο, τον Τομ Γουάρντ. Η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια ενός νεαρού, του έβδομου γιου ενός έβδομου γιου. 


Σκηνοθεσία: Sergey Bodrov. Πρωταγωνιστούν: Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore  κ.ά.

Διάρκεια: 102 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Κούμπα: Μία Ζέβρα και Μισή (Khumba)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων νοτιοαφρικανικής παραγωγής του 2013.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η νεαρή ζέβρα Κούμπα γεννήθηκε με μόλις τις μισές της ρίγες και το κοπάδι του τον απέρριψε ως ένοχο για την ξηρασία στη γη τους, το Μεγάλο Καρού. Παρότι δεν περιμένει να επιβιώσει, ο Κούμπα ενώνει τις δυνάμεις του με άλλα άγρια ζώα και μαζί ταξιδεύουν για την επικίνδυνη έρημο, για να βρουν τη θρυλική πηγή νερού, εκεί όπου οι πρώτες ζέβρες βρήκαν τις ρίγες τους.


Σκηνοθεσία: Anthony Silverston.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Φοίβος Ριμένας, Φώτης Πετρίδης, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δάμου, Βίνα Παπαδοπούλου.

Διάρκεια: 85 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929 .