AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιαν 2015

Το μήνυμα του Δημάρχου Σάμου για τις βουλευτικές εκλογές

 

Ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος απηύθυνε μήνυμα για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Το μήνυμα αυτό αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Η προεκλογική περίοδος έκλεισε. Την Κυριακή, οι Σαμιώτες, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, θα προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν το δημοκρατικό τους καθήκον, το κυριαρχικό τους δικαίωμα προκειμένου να εκλέξουν τη νέα κυβέρνηση της χώρας. Και είναι βέβαιο ότι θα το πράξουν με νηφαλιότητα και ευθύνη.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, όλων των κομμάτων, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα φορτισμένης προεκλογικής περιόδου. Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης ήταν αντάξιο της παράδοσης του νησιού μας, κι αυτό περιποιεί τιμή σε όλους τους διεκδικητές της ψήφου του σαμιώτικου λαού.

Η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρει ενωμένους, πέρα από κομματικές εντάξεις και ιδεολογικές προτιμήσεις. Μας ενώνει ένας κοινός στόχος, ένας μεγάλος σκοπός: να πάει η Σάμος μας μπροστά. Υπό τη σημαία της Σάμου είμαστε όλοι συναγωνιστές! Και έτσι θα αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις του 2015
".