AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Ιαν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κοπή βασιλόπιτας στον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου!


Το απόγευμα του Σαββάτου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου (Σ.Α.Σ) έκοψαν στα γραφεία του συλλόγου στη μαρίνα Σάμου τη βασιλόπιτα για το 2015.

Η παρουσία αρκετού κόσμου, νέων μελών και η επί τόπου εγγραφή στον Σ.Α.Σ. νέων πιστοποιημένων αυτοδυτών έδωσε μια ισχυρή δόση αισιοδοξίας στην εκδήλωση.

Οι τυχεροί της χρονιάς που βρήκαν τα δυο φλουριά της βασιλόπιτας ήταν ο Μανώλης Τσουμάκης και ο Μιχάλης Ταλαμανής.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του Σ.Α.Σ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Έγινε ανάλυση της προετοιμασίας σε θέματα καταδυτικού εξοπλισμού και εκπαίδευσης ώστε να μπορούν οι αυτοδύτες να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις προκλήσεις που μπορεί να τους επιφυλάσσει το 2015 στο πλαίσιο του ρόλου τους στην Πολιτική Προστασία της Σάμου. 

Χαράχτηκε το πρόγραμμα των περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ αρκετές θα είναι οι οργανωμένες καταδυτικές εξορμήσεις αναψυχής του Συλλόγου εκτός Σάμου, χάρις στο νεοαποκτηθέν σκάφος Γοργώ. Στη συζήτηση που ακολούθησε πρωτοστάτησε το θέμα της ασφάλειας των δυτών και της στέγασης του σκάφους του Συλλόγου.

Με ευχές για καλές βουτιές και ασφαλείς αναδύσεις οι αυτοδύτες της Σάμου αρχίζουν τις φετινές τους βουτιές, με οργανωμένες καταδύσεις τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα, σε προετοιμασία της μεγάλης επετειακής βουτιάς, την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου, για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της κατάδυσης στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στα γραφεία του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου!