AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Μαρ 2015

Δήλωση του Δημάρχου Σάμου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών


Ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών για τα έργα στην πόλη της Σάμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Δημαρχείου:
"Η διαμαρτυρία, η αγωνία των συμπολιτών μας  για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου της παραλιακής και των άλλων μεγάλων έργων της πόλης μας, είναι και δική μας αγωνία.

Η κινητοποίηση των κατοίκων στηρίζει την  προσπάθεια που έχει αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που παρέλαβε, να βάλει τάξη και να δώσει προοπτική στο χάος που κληρονόμησε.

Βιώνουμε τις συνέπειες συσσωρευμένων προβλημάτων και παθογενειών. Είναι πληγές που κακοφορμίζουν εδώ και χρόνια. Ζητώ, όμως, από τους συμπολίτες μου , από τους συνδημότες μου,  να μην παραιτηθούν από την ελπίδα. Η ψήφος τους τον περασμένο Μάιο ήταν ψήφος ελπίδας  και εντολή αλλαγής. Τους διαβεβαιώ ότι την εντολή αυτή την τιμούμε. Όχι μόνο πρέπει, αλλά και μπορούν να ελπίζουν.

Η Σάμος θα γίνει αυτό που τους αξίζει. Το καταδικασμένο παρελθόν δεν θα μας ταλανίζει για πολύ ακόμη.

Εργαζόμαστε για να κάνουμε τις υποσχέσεις πράξη, και την εντολή των δημοτών πραγματικότητα, αντιμέτωποι με έκτακτες συνθήκες, φορτωμένοι με ευθύνες που δεν μας αναλογούν.

Η  νέα Δημοτική Αρχή παίρνει δύναμη από τη δική σας κινητοποίηση. Η δική σας ελπίδα, είναι η δική μας αποστολή
".