AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Αυγ 2018

Γνωρίστε το Οπτικό Κατάστημα της Σάμου που κάνει τη διαφορά


Το κατάστημα:

Τα Οπτικά Ελευθερίου άνοιξαν το 2005 στο Καρλόβασι Σάμου, λίγα μέτρα από το κατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς. Το κατάστημα εκτός από μεγάλη έκθεση επώνυμων γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως, φακών επαφής, υγρών φακών επαφής και αναλώσιμων, διαθέτει ένα εξειδικευμένο σύγχρονο εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας φακών αλλά και εφαρομοστήριο φακών επαφής.

Τα τελευταία 2 χρόνια έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά σε συνεργασία με το Σύλλογο Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος (ΣΟΟΕ) στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης ''Κανένας χωρίς Γυαλιά'' για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας: ΑΜΕΑ Σάμου, Τρίτεκνοι Σάμου, Πολύτεκνοι Σάμου, Άνεργοι Σάμου.

Τα Οπτικά Ελευθερίου εγκαινίασαν και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με την ονομασία ulook.gr τον Ιούνιο του 2016 για να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του και προσφέρει μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. 

Ιδιοκτησία:

Ο ιδρυτής και υπεύθυνος του καταστήματος Ελευθερίου Γεώργιος σπούδασε Οπτική και Οπτομετρία στο Πανεπιστήμιο IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας από το 1994 μέχρι το 1998 και ασκεί το επάγγελμα του οπτικού & οπτομέτρη από το 1999.  Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως οπτικός σε σημαντικά καταστήματα της Αθήνας εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω στα οπτικά, την οπτομετρία, τους φακούς επαφής.

Επιπλέον συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου των οπτικών σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως οι Amvis, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, TOKAI, Essilor, Hoya, Zeiss, Nikon και άλλες.

Είναι μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών (ΠΕΕΟ) και ενεργό μέλος της ελληνικής ακαδημίας Οπτομετρών (ΕΑΟ)

Τα προϊόντα:



Όλα τα προϊόντα του καταστήματος είναι επώνυμα και γνήσια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του κόσμου στο χώρο των οπτικών με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας


Εξουσιοδοτημένο για όλα τα Brands που προσφέρει (Authorized Dealer) και δεν διαθέτει προϊόντα παρεισαγωγής.

Οι οφθαλμικοί φακοί έρχονται με πιστοποιητικό. Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο οπτικός-οπτομέτρης Ελευθερίου Γεώργιος είναι πάντα στη διάθεση σας για να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουν στην επιλογή σκελετών και οφθαλμικών φακών σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Έτσι είστε σίγουροι για την καλύτερη ποιότητα όρασης, τη γνησιότητα αλλά και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά όλων των προϊόντων.

Η σελίδα ulook.gr:



Το site ανανεώνεται καθημερινά, ώστε όλα τα προϊόντα που βλέπετε στις σελίδες του ως άμεσα διαθέσιμα, να είναι στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1 έως 3 ημέρες (σπανίως έως 5 λόγω απόστασης ή καθυστερήσεων των μεταφορικών εταιριών). Πολλά από αυτά τα προϊόντα υπάρχουν και μπορείτε να τα δοκιμάσετε και στο φυσικό οπτικό κατάστημα.

Τα προϊόντα του ηλ/κου καταστήματος έρχονται κατευθείαν από την αποθήκη της εταιρείας σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα. Πέρα από τα πιστοποιητικά γνησιότητας έχουν εγγύηση ενός έτους σε περίπτωση που εντοπιστεί και αποδειχθεί κατασκευαστικό λάθος π.χ. αστοχία υλικού.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα Οπτικά Ελευθερίου – ulook.gr για τις αγορές σας.

Τηλ. 22730 38265

Ιπποκράτη Ζαΐμη, Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ελλάδα


Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις τρέχουσες προσφορές και προγράμματα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στα social media, Facebook και Instagram.