AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Αυγ 2018

Προγραμματισμός έργων στο γήπεδο των Κοντακαίικων Σάμου


Το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης παρέμβασης στο γήπεδο της Κοινότητας Κοντακαίικων  Σάμου προσδιόρισαν την Πέμπτη ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, Άννυ Ανδρεάδου, το τοπικό συμβούλιο των Κοντακαίικων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου (Α.Ψ.Ε.Σ.) "Πυθαγόρας Κοντακαίικων".

Ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σάμου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το έργο θα δημοπρατηθεί προς τα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου και η σύμβαση με τον ανάδοχο θα υπογραφεί αρχές Δεκεμβρίου.

Όσο αφορά τις εργασίες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις βραχοπτώσεις (μετά και από την γεωτεχνική μελέτη η οποία εκπονήθηκε και παραδόθηκε πρόσφατα στην Τ.Υ. και την ολοκλήρωση της στατικής μελέτης η οποία θα παραδοθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου) θα χρηματοδοτηθούν από τα απρόβλεπτα του έργου κατά την εγκατάσταση του εργολάβου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου και του Τοπικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στην κομβική χρησιμότητα του γηπέδου που καλύπτει 5 ομάδες και 7 τμήματα και κατένειμαν αρμοδιότητες μεταξύ τους.

Ο Δήμαρχος Σάμου δήλωσε ότι : "ο Δήμος Σάμου με την ένταξη των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ειδικού σκοπού Βορείου Αιγαίου συνολικού προϋπολογισμού 3.250.000 ευρώ εγγυάται την σωστή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων με ασφάλεια για τους αθλητές αλλά και την δυνατότητα στα σωματεία να υλοποιήσουν το εξωστρεφές κοινωνικό τους έργο".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com