AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Αυγ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες!

 
Στους 52ους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ συμμετείχαν ο δήμος Σάμου και ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ (Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου).
 
Η Σάμος συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά και ήταν ο μοναδικός νησιωτικός δήμος που έλαβε μέρος σ’ αυτή τη διοργάνωση. Από την Ελλάδα συμμετείχαν, επίσης, οι δήμοι Σπάρτης, Ευρώτα, Ήλιδας και Μεσολογγίου.

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών, που ήταν τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά που διαγωνίστηκαν σ’ αυτό το άθλημα, έπαιξε με ομάδες διαφόρων χωρών και άφησε εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις, κατακτώντας την 11η θέση στον πίνακα της κατάταξης.
 

Σύμφωνα με τον δήμο Σάμου, "πέρα από την ευκαιρία της συμμετοχής σ’ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χωρών διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού, μαθαίνοντας τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα".
 
Όπως έγινε γνωστό, σε συνέχεια της επίσκεψης του προέδρου και αντιπροέδρου των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων τον περασμένο Μάρτιο στη Σάμο, στο πλαίσιο του 2ου Ημιμαραθωνίου, η συνεδρίαση της τεχνικής επιτροπής που γίνεται κάθε δύο χρόνια θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στη Σάμο.
 

Την αποστολή που εκπροσώπησε τη Σάμο στην Ιερουσαλήμ αποτελούσαν οι:
 
Παίκτες: Δημήτρης Τσατσάκης, Ανδρέας Πρένυ, Ντανιέλ Μανάι, Δημήτρης Χατζηανδρέου, Παντελής Βαλής, Κωνσταντίνος Σεχάι, Κωνσταντίνος Κάρλας.
 
Προπονητής: Σταμάτης Κουλούρης.
 
Εκπρόσωπος του δήμου Σάμου και του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ: Άννυ Ανδρεάδου.
 
Τακτικό μέλος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ: Νίκος Σβερκίδης.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Σάμου στους αγώνες!













 Φωτογραφίες: Δήμος Σάμου & Νίκος Σβερκίδης
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com