AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Οκτ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΕΟΔ Σάμου σε διεθνές πρόγραμμα θαλάσσιας διάσωσης!


Το παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εκπροσώπησε την Ε.Ο.Δ., για το έτος 2018, στο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγής πληρωμάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Θαλάσσιας Διάσωσης - I.M.R.F., (του οποίου η Ε.Ο.Δ., είναι το μοναδικό μέλος από την Ελλάδα). 

Η εκπαιδευτική δράση πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Σεπτεμβρίου στο νέο υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο RS Noatun Langgrunn στην Νορβηγία.

Συμμετείχαν επτά (7) από τις μεγαλύτερες διασωστικές οργανώσεις της Ευρώπης,  η Βρετανική RNLI, η Ολλανδική KNRM, η Γερμανική DGzRS, η Σουηδική SSRS, η Γαλλική SNSM, η Φιλανδική MERIPELASTUSSEURA, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης HRT και τέλος η οικοδεσπότης Νορβηγική RS. 

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε ημέρα και νύχτα και περιελάμβανε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τακτικές πάνω στον τομέα της θαλάσσιας διάσωσης, με όλα τα μέσα - διασωστικά σκάφη, jet ski rescue runner και ελικόπτερο. 

Δείτε τις φωτογραφίες από το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Θαλάσσιας Διάσωσης στη Νορβηγία, τις οποίες δημοσίευσε ο Δημήτρης Καλατζής στη σελίδα του Παραρτήματος Σάμου της Ε.Ο.Δ στο facebook!















Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Καλατζής, "Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εκπαιδεύεται συνεχώς εντός και εκτός Ελλάδας, συνεχίζοντας την επί τριάντα και πλέον χρόνια πορεία της με στόχο να είναι εκεί όταν και όπου την χρειάζονται!"

Πηγή: Σελίδα "Ε.Ο.Δ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΜΟΥ" στο facebook

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com