AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαΐ 2019

Εξοπλισμό παραγωγής ιατρικού οξυγόνου αποκτά το Νοσοκομείο Σάμου


Ξεκινούν τη Δευτέρα 27 Μαΐου από την ανάδοχη τεχνική εταιρεία οι εργασίες εγκατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής ιατρικού οξυγόνου, στο Νοσοκομείο Σάμου.

Με την παραγωγή οξυγόνου στο νοσοκομείο του νησιού αναμένεται να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τις τιμές στο νοσοκομειακό οξυγόνο, αλλά και η καλύτερη κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου.

Γιατί κρίνεται ως σημαντική η συγκεκριμένη εγκατάσταση

Η συνεχής, υψηλή ζήτηση για ιατρικό οξυγόνο έχει ως αποτέλεσμα υψηλές δαπάνες για την προμήθεια του, δαπάνες που συνιστούν σημαντική πηγή επιβάρυνσης για τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων. Η δαπάνη αυτή γίνεται δραματικά υψηλότερη για απομακρυσμένα νοσοκομεία, καθώς γι' αυτά η προμήθεια του οξυγόνου επιβαρύνεται από τα - ιδιαίτερα υψηλά - έξοδα μεταφοράς, εκτοξεύοντας την τελική τιμή σε όρια εκτός των εγκεκριμένων του παρατηρητηρίου τιμών, με αποτέλεσμα πέραν του ιδιαίτερα υψηλού κόστους, τα νοσοκομεία να κινδυνεύουν με έλλειψη ιατρικού οξυγόνου. Η προμήθεια και εγκατάσταση μονάδων παραγωγής οξυγόνου θα συμβάλει στη σημαντική περιστολή του λειτουργικού κόστους των νοσοκομείων και θα συμβάλει στην ομαλή λειτουργίας τους.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com