AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαΐ 2019

Τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ζάχαρης για το εκλογικό αποτέλεσμα


Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ"* και υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Νίκος Ζάχαρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ανατολικής Σάμου:

"Δώσαμε με αξιοπρέπεια την προεκλογική μάχη υπερασπιζόμενοι θέματα αρχών, όπως δημοκρατία, αλληλεγγύη, ατομικά και  κοινωνικά δικαιώματα. Παράλληλα θέσαμε στη διαβούλευση της κοινωνίας τον προγραμματικό μας λόγο για  την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, για την πρόοδο του νησιού μας ώστε ο δήμος μας και η Σάμος να γίνει το «έξυπνο» νησί, το «πράσινο» νησί, το νησί του Πυθαγόρα.

Δυστυχώς για μας, οι συμπολίτες μας έκαναν άλλες επιλογές. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία  δεν συμμερίζεται τις αρχές και το προγραμματικό πλαίσιο που καταθέσαμε προεκλογικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες που μας στήριξαν στην εκλογική αυτή αναμέτρηση και στάθηκαν όρθιοι,  μαζί και τους 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, γυναίκες και άνδρες, που δώσαμε μια ωραία εκλογική μάχη, γνωρίζοντας από την αρχή ότι ανέλαβαν ένα πολύ δύσκολο έργο.

Η δέσμευσή μας είναι ότι η δημοτική κίνηση «η Σάμος αλλάΖΕΙ» θα έχει συνεχή παρουσία στα χωριά και τις πόλεις του Δήμου μας καθώς και δυναμική και διακριτή παρέμβαση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, υπηρετώντας τις αρχές και το πρόγραμμά μας από τη θέση που μας έδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα".

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδυασμός "Η Σάμος ΑλλάΖΕΙ" κατέλαβε την έκτη θέση στις εκλογές για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου με ποσοστό 6,33% και εξέλεξε δύο δημοτικούς συμβούλους.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com