AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αφιέρωμα του "Καπετάν Λαχανά" στους Σάμιους καλλιτέχνες!

Φωτογραφία του Νίκου Τσουμάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς", στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του, διοργάνωσε την Κυριακή στο Αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου μία μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στους μεγάλους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες από τη Σάμο.

Στόχος της εκδήλωσης του συλλόγου ήταν να τιμήσει τους Σάμιους καλλιτέχνες, όπως οι Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Μόρτζος, Ντίνα Κώνστα, Κώστας Ρούκουνας, Φίλανδρος Μάρκου (ντουέτο με Κορώνη), Καίτη Γκρέυ, Οδυσσέας Μοσχονάς, Γιάννης Ρίτσος, προσωπικότητες που συνδέθηκαν λόγω καταγωγής ή εκλεκτικής συγγένειας με τη Σάμο και σημάδεψαν με την πορεία και την προσφορά τους την καλλιτεχνική και πνευματική ζωή της χώρας.


Παράλληλα η εκδήλωση θύμισε κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της παρουσίας του συλλόγου "Καπετάν Λαχανάς" στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού τα τελευταία 30 χρόνια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση, που δημοσιεύτηκαν στις σελίδες του Νίκου Τσουμάκη και του υποψήφιου δημάρχου ανατολικής Σάμου, Νίκου Κατρακάζου, στο facebook !

Φωτογραφίες του Νίκου Τσουμάκη:


















Φωτογραφίες του Νίκου Κατρακάζου:








Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com