AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαΐ 2019

Ευχαριστίες του Γιώργου Στάντζου προς τους πολίτες


Τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν αυτόν και την παράταξη "Ανα.Σ.Α για τη Σάμο" στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής ευχαριστεί ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

Ο συνδυασμός του κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 23,86 % και έτσι ο κ. Στάντζος θα διεκδικήσει μαζί με τον Νίκο Κατρακάζο τη δημαρχία στο δεύτερο γύρο των εκλογών, την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Γιώργος Στάντζος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Φίλες και Φίλοι, 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας στη μεγάλη  προσπάθεια  του Δημοτικού μας συνδυασμού “ Ανα.Σ.Α. για τη Σάμο “για ένα νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε θέσει ως μείζονα στόχο να κάνουμε τις προσδοκίες  σας για ένα καλύτερο αύριο, Πραγματικότητα!

Επιζητούμε τη συμπόρευση με ανθρώπους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις  που θα προτάσσουν το συμφέρον του τόπου και όχι το δικό τους .

Επιμένουμε ΑΝΟΙΧΤΑ στην συνεργασία και στην ξεκάθαρη σύμπνοια πάνω σε προγραμματικές συμφωνίες με εργαλείο  δημιουργίας την τοπική συνεργατική διακυβέρνηση  που θα παράξει τοπικές πολιτικές κι όχι στείρα διαχείριση, που θα φέρει μια νέα, φρέσκια, αντίληψη για την αυτοδιοίκηση, που θα επιλύει προβλήματα και δε θα δημιουργεί επιπρόσθετα.

Ξεκινήσαμε διστακτικά με μια ελπίδα! Ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Η ελπίδα έγινε αγώνας μέρα με τη μέρα. Με  τη ψήφο σας δείξατε την ανάγκη της αλλαγής! Να  πάμε μπροστά !!!Καλούμαστε λοιπόν  να δώσουμε την τελική μάχη της ερχόμενης Κυριακής  και να ανταποκριθούμε οι συνεργάτες μου και εγώ της εμπιστοσύνης σας!!!

Έχουμε ένα συνδυασμό ανοιχτό αλλά και συγκροτημένο , συνδυασμό Τοπικό αλλά ταυτόχρονα Ευρωπαϊκό!

Τολμάμε στις αλλαγές αλλά σεβόμαστε και την ιστορία του τόπου μας.

Υπερασπιζόμαστε την  προκοπή , την εργατικότητα , το φιλότιμο, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, την ιστορία, τις παραδόσεις μας!!!! Αυτές είναι οι αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε!!!

Είμαστε ο συνδυασμός που τολμά να κάνει τις αλλαγές για το τόπο μας! Για μια νέα εποχή ευημερίας  για το νησί μας. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία αλλά και τον ενθουσιασμό των νεώτερων γενεών και των ιδεών τους!!!

Έχουμε κοντά μας πολίτες καλής προαίρεσης που αναζητούν την υπευθυνότητα στο πρόσωπό μας 

Οικογένειες, μανάδες και πατεράδες που προσδοκούν το καλό του τόπου γι΄αυτούς και τα παιδιά τους! Οικογένειες  που επέλεξαν να ξεβολευτούν από τις παραδοσιακές επιλογές, έκαναν την επιλογή τους και μας στήριξαν!

Ενωμένοι για το καλό του τόπου μας. Και στον αγώνα αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!"
                                                                                                         
Γιώργος Στάντζος
                                                                                             Υποψήφιος Δήμαρχος Αν. Σάμου"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com