AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2019

Περιοδεία της «Συμπαράταξης Πολιτών για το Β. Αιγαίο» σε δυτική Σάμο και Χώρα

Από τη συγκέντρωση στη Χώρα

Επισκέψεις και συζητήσεις σε χωριά της Δυτικής Σάμου, περιοδεία στην πόλη του Καρλοβάσου και ανοιχτή συγκέντρωση στο χωριό της Χώρας Σάμου περιλάμβανε η πρόσφατη προεκλογική δραστηριότητα για τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Πολιτών για το Βόρειο Αιγαίο», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Γιάννη Σπιλάνη.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών για το Βόρειο Αιγαίο» στην Σάμο, Γιώργος Δανούσης, Μανώλης Δραπανιώτης, Μανώλης Κάρλας, Γιώργος Κουτσοδόντης και Αλέξανδρος Ξάνθος, ακολουθώντας το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της προεκλογικής τους δραστηριότητας τον Μάιο του 2019:
    
• Την Τετάρτη 15 Μαΐου επισκέφθηκαν τα χωριά Δρακαίοι και Καλλιθέα. 
    
• Την Πέμπτη 16 Μαΐου το απόγευμα επισκέφθηκαν τα χωριά Σκουρέικα και Κουμέικα. 
    
• Την Παρασκευή 17 Μαΐου το απόγευμα επισκέφθηκαν τα χωριά Καστανιά, Λέκα, Κοντακέικα και Υδρούσσα. 

Στις επισκέψεις τους συζητήθηκαν με τους κατοίκους των χωριών στην δυτική Σάμο κυρίως τοπικά θέματα υποδομών και το ζήτημα της σωστής διαχείρισης των υδάτων. Διακινήθηκε επίσης προεκλογικό υλικό.  

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιάννης Σπιλάνης, μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα: 
    
• Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 το πρωί περιόδευσαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης του Καρλοβάσου, συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες, και διακίνησαν προεκλογικό υλικό.  
   
 • Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις οχτώ η ώρα μ.μ., πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιάννη Σπιλάνη στο κοινωνικό καφενείο «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ» στο χωριό Χώρα της Σάμου. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού στην Σάμο. Ο κ. Σπιλάνης παρουσίασε τις προγραμματικές αρχές του για την Περιφέρεια. 
   
 • Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 το πρωί περιόδευσαν σε καφενεία και καταστήματα στους οικισμούς Μαραθοκάμπου, Όρμου και Βοτσαλάκια. Συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες, και διακίνησαν προεκλογικό υλικό.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη προεκλογική δραστηριότητα της «Συμπαράταξης Πολιτών για το Βόρειο Αιγαίο» στη δυτική Σάμο:

Καρλόβασι

Κουμαίικα

Σκουραίικα

Σκουραίικα

Υδρούσσα

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com