AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαΐ 2019

Αντώνης Σίμος: "Γιατί δεν ψηφίζουμε τον Νίκο Κατρακάζο"


Για ποιο λόγο ο συνδυασμός "Πορεία Ευθύνης" δεν θα ψηφίσει τον Νίκο Κατρακάζο στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου εξηγεί στους πολίτες ο Αντώνης Σίμος, επικεφαλής του συνδυασμού "Πορεία Ευθύνης", ο οποίος κατετάγη τρίτος στον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο κ. Σίμος αναφέρει ότι "στη συνέχεια του σημερινού δελτίου τύπου της ΝΟΔΕ Σάμου της ΝΔ, για στήριξη προσώπων από το χώρο της ΝΔ (χωρίς να τα κατονομάζει), στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δηλώνουμε τις ευχαριστίες μας για την στήριξη αυτή επειδή είμαστε η μοναδική παράταξη του Δήμου που όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί της σύμβουλοι ανήκουν στη ΝΔ. 

Συνεπώς στο ψευτοδίλημμα να ψηφίσουμε ή όχι με κομματικά κριτήρια τον δήμαρχο στο δεύτερο γύρο των δημοτικό εκλογών, απαντάμε ότι εμείς στην ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν ψηφίζουμε το Νίκο Κατρακάζο και τον ανεξάρτητο συνδυασμό του, για τους παρακάτω πολιτικούς λόγους:  

1. Γιατί κοροϊδεύει τους νεοδημοκράτες προσπαθώντας να αποσπάσει την ψήφο τους, ενώ συνειδητά επέλεξε να έχει ως συνεργάτες του στο νέο δημοτικό συμβούλιο πέντε (5) μη νεοδημοκράτες από τους εννέα (9) συνολικά εκλεγμένους δημοτικούς σύμβουλους, οι οποίοι όχι μόνο δεν ανήκουν στο χώρο της ΝΔ, αλλά είναι και πολέμιοι αυτής. Άραγε οι πέντε (5) αυτοί δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές τι ψηφοδέλτια θα μοιράζουν; 

2. Γιατί είχε το θράσος να δημοσιεύσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, μία μέρα πριν την άφιξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σάμο, χωρίς προηγουμένως να ζητήσει την άδεια του κόμματος, δείχνοντας με την ενέργειά του αυτή την αχαριστία του στο ίδιο το κόμμα που τον ανέδειξε πολιτικά.   

3. Γιατί εξαπάτησε και συνεχίζει να εξαπατά το εκλογικό σώμα, σχετικά με την στήριξη της ΝΔ, χωρίς ποτέ του να έχει πάρει στήριξη, επειδή απλά δεν την ήθελε για να μη δυσαρεστήσει τα μέλη ενός συνδυασμού πολιτικών αστέγων που ο ίδιος δημιούργησε.  

4. Γιατί αποχώρησε το 2011 από το Δημοτικό Συμβούλιο, λίγες μήνες μετά την μη εκλογή του στη θέση του Δημάρχου, δείχνοντας με την πράξη του αυτή αφενός την αχαριστία του στους νεοδημοκράτες που τον επέλεξαν για επικεφαλή του ψηφοδελτίου της ΝΔ και αφετέρου ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η καρέκλα της εξουσίας. Άραγε μήπως εάν δεν εκλεγεί δήμαρχος κάνει και τώρα το ίδιο και αποχωρήσει από το νέο ΔΣ;

5. Γιατί χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια δύο (2) τοπικά ΜΜΕ, που ελέγχει απόλυτα, για να συκοφαντεί και να εξευτελίζει πολιτικά πρόσωπα, στην πλειοψηφία τους στελέχη της ΝΔ.

6. Γιατί το 2016 θυσίασε το μέλλον του νησιού μας όταν συνεργάσθηκε στενά, ως αντιπεριφερειάρχης, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη δημιουργία του Hot Spot, σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, συμβάλλοντας έτσι στην υποθήκευση της Σάμου. 

7. Γιατί από την πρώτη ημέρα της θητείας του, ως εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης με τη ΝΔ, είχε εμπλακεί για καθαρά προσωπικούς του λόγους σε έναν αδίστακτο πόλεμο με τον επίσης εκλεγμένο με την ΝΔ Δήμαρχο της Σάμου, με καταστροφικά για το νησί μας αποτελέσματα.   

Τα παραπάνω τα αναφέρουμε επειδή ορισμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ μας ρωτούν τι θα κάνουμε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Επειδή ορισμένοι Σαμιώτες ακόμη και σήμερα, παρά τα τόσα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως τοπική κοινωνία, επιλέγουν να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές με στενά κομματικά κριτήρια. 

Αγαπητοί μας συνδημότες κομματικά ψηφίζουμε στις βουλευτικές εκλογές και αυτό ακριβώς θα πράξουμε και εμείς ως ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, προκειμένου να φέρουμε ξανά τη μεγάλη μας γαλάζια παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία, στην εξουσία. Στις δημοτικές εκλογές, για την ανάδειξη δηλαδή δημάρχου, ψηφίζουμε ικανά και πολιτικά έντιμα πρόσωπα, πρόσωπα δηλαδή που τα διέπουν οι αρχές της διαφάνειας και της ξεκάθαρης τοπικής πολιτικής και όχι πρόσωπα που ακολουθούν την πολιτική της θολούρας, της εξαπάτησης και της παραπλάνησης.  

Αντώνης Σίμος για την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"