AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαΐ 2019

Το τελικό κάλεσμα του Νίκου Κατρακάζου για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών


Κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου απευθύνει ο Νίκος Κατρακάζος, υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου με τον συνδυασμό  "Όλοι μαζί για τη Σάμο.

Στο κάλεσμα αυτό ο κ. Κατρακάζος αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί συμπολίτες,

έφτασε η ώρα της τελικής επιλογής. Μας αναδείξετε νικητές την προηγούμενη Κυριακή και τώρα σας ζητώ να ολοκληρώσετε επιλέγοντας με ως Δήμαρχο του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Σας ζητώ να προσπεράσετε «γραμμές», «υποδείξεις» και ετερόκλιτες συμφωνίες συναλλαγής που σας υποτιμούν ως πολίτες, να ξεπεράσετε ψιθύρους και συκοφαντίες και να αποφασίσετε με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας. 

Σας ζητώ να επιλέξετε αυτόν  που θεωρείτε τον πιο ικανό, αυτόν που μπορεί να συγκρουστεί και να διεκδικήσει, αυτόν που μπορεί να συνεργαστεί και να φέρει χειροπιαστό αποτέλεσμα. Αυτόν που ήταν όλα αυτά τα χρόνια παρών με έργο και αποτέλεσμα. Αυτόν που διαθέτει πολύτιμη πείρα αλλά και όρεξη και όραμα. 

Οι δύσκολες μέρες που έρχονται δεν απαιτούν «καλά παιδιά» και δημόσιες σχέσεις, απαιτούν εμπειρία, αποφασιστικότητα, διεκδίκηση και συνεχή προσπάθεια.

Είναι ανάγκη για τον τόπο μας η ερχόμενη Δευτέρα να μας βρει όλους ενωμένους. Να αφήσουμε πίσω τις εκλογές και να αρχίσουμε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια για τον Δήμο μας".


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com