AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαΐ 2019

Αλέξανδρος Λυμπέρης: "Σας ευχαριστώ-Κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί"


"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες του δήμου της Δυτικής Σάμου που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία την εντολή να αναλάβουμε τη διαχείριση του νεοσύστατου δήμου μας" αναφέρει σε μήνυμά του προς τους πολίτες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης.

"Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους των δύο άλλων συνδυασμών, που συνέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήρεμο και πολιτισμένο επίπεδο" αναφέρει ο κ. Λυμπέρης.

Ευχαριστεί και "όλα τα στελέχη του συνδυασμού μας για τον αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον καθαρό και έντιμο τρόπο που μας διέκρινε και φέραμε το καταπληκτικό αυτό αποτέλεσμα.

Το κυριότερο όμως είναι ότι περάσαμε το μήνυμα πως η κοινωνία πάει μπροστά μόνο ενωμένη. Κοιτάμε λοιπόν μπροστά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι με πίστη στο αύριο, για μια δημιουργική τετραετία με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" καταλήγει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com