AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαΐ 2019

"Συμπαράταξη Πολιτών Β. Αιγαίου": "Θα ψηφίσουμε κατά την κρίση μας"


Να πράξουν κατά την κρίση τους την Κυριακή στον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών καλεί τους ψηφοφόρους της η Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» κι ο επικεφαλής της, Γιάννης Σπιλάνης.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

"Αγαπητοί συμπολίτες του Β. Αιγαίου,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας στηρίξατε στην εκλογική μάχη και να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας για τον πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε ο καθένας με τις δικές του αρχές και θέσεις. Είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ωστόσο, με τη δύναμη που μας έδωσε η ψήφος σας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να υπηρετήσουμε το όραμά μας και τις πραγματικές ανάγκες των νησιών μας.

Έχουμε υποχρέωση να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που με την ψήφο σας δώσατε εσείς οι πολίτες των νησιών μας στη Συμπαράταξη Πολιτών για τη συγκρότηση ενός ισχυρού δημοκρατικού πόλου μέσα στο Π.Σ. που να επηρεάζει τις εξελίξεις. Για τον λόγο αυτόν, σαν παράταξη που υποστηρίζουμε την απλή αναλογική, εργαζόμαστε για την υπερκομματική σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων που εκφράζονται μέσα σ’ αυτό και επιδιώκουμε τη συνεργασία, με βάση τις αρχές και τις αξίες μας - ακόμα και σε προγραμματικό επίπεδο - και με κύριο γνώμονα το κοινό συμφέρον των συμπολιτών μας.

Η απλή αναλογική έδωσε επιτέλους στην Αυτοδιοίκηση αυτή την ευκαιρία. Μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αρχίζει".

"Τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι της Συμπαράταξης Πολιτών θα προσέλθουμε την επόμενη Κυριακή στις κάλπες για την εκλογή Περιφερειάρχη πράττοντας κατά την κρίση μας. Από την 1η του Σεπτέμβρη θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μαζί με όλους τους πολίτες που συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες ελπίδες, γι’ αυτή τη νέα εποχή" καταλήγει ο συνδυασμός.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com