AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαΐ 2019

Προεκλογικές περιοδείες του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ"


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Νίκος Ζάχαρης, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού "H Σάμος αλλάΖΕΙ", συνέχισαν τις τελευταίες μέρες το πρόγραμμα προεκλογικών επισκέψεων και περιοδειών τους στο νησί.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας περιόδευσαν στο Άνω Βαθύ, διακινώντας έντυπο προεκλογικό υλικό και συζητώντας με τους κατοίκους για τις δυνατότητες αξιοποίησης και ανάπτυξης που έχει η παραδοσιακή αυτή συνοικία της πόλης της Σάμου. Οι υπεύθυνοι του συνδυασμού αναφέρουν ότι "το Άνω Βαθύ είναι  ένας οικισμός που είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός και έχουν γίνει προγράμματα ανάπλασης με ανακαίνιση των προσόψεων κτιρίων με αρχιτεκτονική αξία και ανάδειξη αξιόλογων διαδρομών μέσα στον οικισμό. 

Αυτό που απαιτείται είναι μια συνέργεια δημόσιου και ιδιωτών, ώστε να αναπτυχθούν με ιδιωτική πρωτοβουλία μικρές επιχειρήσεις (αναψυχής, εστίασης, τουριστικού ενδιαφέροντος) ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον για επισκεψιμότητα και τουριστών και ντόπιων".

Την Τρίτη το απόγευμα περιόδευσαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης της Σάμου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και κατοίκους, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφτηκαν στο Ηραίο, έναν αναπτυσσόμενο τουριστικό οικισμό, με ένα σημαντικό τοπόσημο, το Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών Αιγαίου, η αναμενόμενη λειτουργία του οποίου θα είναι επιπλέον πόλος έλξης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Παγώνδα και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γ. Τσάτσο και κατοίκους του μεγάλου αυτού χωριού με τη σημαντική αγροτική δραστηριότητα. Καταγράφηκαν τα προβλήματα και αναλύθηκε το νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη.

Από τις αρχές τις εβδομάδας, στην παραλιακή της πρωτεύουσας, μετά από αίτημα του συνδυασμού, τού παραχωρήθηκε από το Δήμο εκλογικό περίπτερο, στο οποίο οι πολίτες της Ανατολικής Σαμου θα βρίσκουν εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη προεκλογικής δραστηριότητα του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ":

Στον Παγώνδα:



Στο εκλογικό περίπτερο στην παραλιακή της πόλης της Σάμου:


Στην πόλη της Σάμου:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com