AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαΐ 2019

Προεκλογικές δραστηριότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου


Με συγκέντρωση στο Παγώνδα και περιοδείες στην πόλη της Σάμου και διάφορα χωριά συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου.

Στον Παγώνδα μίλησε το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Τζίχας, ο οποίος σχετικά με τη σημασία της εκλογικής μάχης τόνισε: «Η πείρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια δείχνει ότι, ψάχνοντας τις πιο «ανώδυνες» διαφορές, κατέληγε ο λαός στο πιο επώδυνο σενάριο. Καιρός ν’ αφήσουμε πίσω τη λογική του «μικρότερου κακού», που κάθε φορά οδηγεί στο μεγαλύτερο.

Καιρός να τους αχρηστεύσουμε τις παγίδες και τα ψεύτικα διλήμματα!

Οι εκλογικές μάχες, που έχουμε μπροστά μας, αποτελούν η μία συνέχεια της άλλης.
Απέναντί μας έχουμε την ΕΕ που σχεδιάζει την αντιλαϊκή πολιτική, τις κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν σε κάθε χώρα, τους δήμους και τις Περιφέρειες που την εξειδικεύουν σε τοπικό επίπεδο.

Το πραγματικό δίλημμα  για τον λαό σε όλες τις κάλπες είναι ένα:

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο γνώριμο δρόμο, που μας έφτασε έως εδώ, ή θα δυναμώσουμε τη ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, κόντρα στον πραγματικό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τα στηρίγματά τους; Είτε αυτά βρίσκονται σε κυβερνήσεις, είτε στις δημοτικές και περιφερειακές διοικήσεις.

Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και Κοινοτικές  εκλογές, κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά».

Στη συγκέντρωση χαιρέτησε η Αγγελική Βαλεοντή-Δεμερτζή υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της περιοχής και στην ανάγκη να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσει η διεκδίκηση για τη λύση τους.

Στο ξεκίνημα της συγκέντρωσης ο Νίκος Κονταξής, γραμματέας της οργάνωσης του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη Κοινότητα Παγώνδα και απηύθυνε πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Βαθύ τη Δευτέρα 20 Μαΐου, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη βουλευτή και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ

Δείτε φωτογραφίες από την προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Παγώνδα:




Την Κυριακή το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Τζίχας, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, Μανώλης Νεοφώτιστος, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Ρίτα Καρβούνη, και ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Άνω Βαθέος, Παύλος Παπανικολάου, παρακολούθησαν την μουσικοχορευτική παράσταση «Αφιέρωμα στους Σάμιους καλλιτέχνες», που διοργάνωσε και παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βαθέος «Καπετάν Λαχανάς» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων του πλούσιου και δημιουργικού έργου του.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com