AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαΐ 2019

Οι υποψήφιοι του "Άλλου Δρόμου" από Π.Ε. Σάμου ευχαριστούν τους πολίτες


Τους πολίτες της Π.Ε. Σάμου που στήριξαν τον συνδυασμό τους ευχαριστούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Ο Άλλος Δρόμος", ο οποίος έχει επικεφαλής τον Στράτο Γεωργούλα. 

Οι υποψήφιοι αναφέρουν "ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της Σάμου που μας στήριξαν στις εκλογές. 

Μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες το αποτέλεσμα που ο συνδυασμός μας κατάφερε με τη δική σας στήριξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και  "άθλος". 

Τιμώντας την ψήφο των συμπατριωτών μας θα προσπαθήσουμε μαζί με αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να δημιουργήσουμε σε κάθε χωριό και πόλη του νησιού μας εστίες δημόσιας διαβούλευσης και ανοιχτές επιτροπές  για να μπορέσουμε με τη εκπροσώπηση  του επικεφαλής μας να ασκήσουμε  αντιπολίτευση αρχών στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Στόχος μας να  συμβάλουμε, ασκώντας κάθε δυνατή πίεση, στην επίλυση των προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων της Σάμου και όλων των νησιών μας. 

Παραμένοντας σταθεροί στις θέσεις και στις αρχές που ως ανεξάρτητη και υπερκομματική παράταξη θέσαμε εξ αρχής, θα αντισταθούμε στις συστημικές επιλογές που λεηλατούν τη ζωή μας και υποβιβάζουν τα νησιά μας και θα επιχειρήσουμε να αποκαταστήσουμε την έλλειψη δημοκρατίας και διαφάνειας στην οποία αυτές οι επιλογές στηρίζονται. 

Στον Αγώνα αυτό σας χρειαζόμαστε δίπλα μας!"

Φωτογραφία από το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού "Ο Άλλος  Δρόμος" στην πόλη της Σάμου

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com