AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Ιουν 2019

Το μιούζικαλ "Η πεντάμορφη και το τέρας" στις 12-13/7 στη Σάμο


Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει στις 12 και 13 Ιουλίου στη Σάμο το παιδικό μιούζικαλ "Η πεντάμορφη και το τέρας".

Οι παραστάσεις συγκεκριμένα θα δοθούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι και το Σάββατο 13 Ιουλίου στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου στην πόλη της Σάμου.

Κοινή ώρα έναρξης των δύο παραστάσεων είναι οι 9 μ.μ.

Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν πρόσωπα γνωστά από το θέατρο και την τηλεόραση, όπως ο Νίκος Αναδιώτης στον ρόλο του τέρατος και η Ευγενία Τσαούση στον ρόλο της Πεντάμορφης.

Μαζί τους είναι η Στέλλα Μπονάτσου, ο Αντώνης Ταμβακάς και ο Αργύρης Σακαζλής.

Τη διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης, τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Ζουγανέλης, τα κοστούμια έφτιαξε η Σήλια Δεμίρη και το σκηνικό δημιούργησε η Χριστίνα Ασλάνογλου.

Προπώληση εισιτηρίων στα παρακάτω σημεία:

Κέντρο Τύπου "ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ" στην πόλη της Σάμου

Βιβλιοπωλείο "ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ" στο Καρλόβασι

Ζαχαροπλαστείο "STORIA DOLCE" στο Πυθαγόρειο

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 9 € - Ταμείο 10€ / Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ / Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6973 056635.






ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; 

Όταν βρίσκεται στην ψυχή και το σώμα η την ψυχή και την καρδιά;

Τι είναι όμορφο και τι άσχημο; 

Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ' την παράσταση. 

Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

Όλο το χειμώνα η παράσταση ταξίδεψε σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ενώ το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί και στα μεγάλα φεστιβάλ.

Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής Γιάννη Χριστόπουλου έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα  που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

"Η πεντάμορφη και το τέρας" ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές,  έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, με καταγωγή από την πόλη του φωτός, το οποίο καταφέρνει να συναρπάζει ακόμα και σήμερα.

Αυτή την υπέροχη ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι  εμπλουτισμένη με πολύ μουσική, χορό, τραγούδι, γέλιο, θέαμα.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com