AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιουν 2019

O εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ στη Σάμο


Γιορτάστηκε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, στη Σάμο, όπως και πανελλαδικά, η καθιερωμένη "Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας".

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας στο νησί πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην πόλη της Σάμου, όπου βρίσκεται η έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Αναλυτικότερα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, τελέστηκε δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσεβίου, υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ακολούθησε η παράθεση δεξίωσης.  



Στην εκδηλώσεις στη Σάμο, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, τοπικών φορέων και συλλόγων, συνδικαλιστικών ενώσεων του αστυνομικού προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κυριακή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του ρόλου και της προσφοράς τους, στη διαμόρφωση της διαχρονικής εικόνας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com