AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιουν 2019

Ο Σαμιώτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας χρίστηκε ιππότης ιστορικού τάγματος


Ιππότης του Ιστορικού Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου, υπό την Αιγίδα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και την Υψηλή Προστασία της Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχου κ.κ. Θεοδώρου του Β', χρίστηκε πριν από λίγες μέρες ο Σαμιώτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας.

Την περικόσμηση πραγματοποίησε η Αυτού Υψηλότης Δούκας και Πρίγκιπας Φρειδερίκος του Beaufort-Spontin, Μάγιστρος και Μεγαλόσταυρος του Τάγματος, Μεγαλόσταυρος και Άρχων Δικαιωφύλαξ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ενώπιον εξεχουσών προσωπικοτήτων, Αξιωματούχων και Μελών του Τάγματος.

Επίσης παρέστησαν, ο Μέγας Άρχων Λογοθέτης, Μέγας Ευεργέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πρόεδρος της Αρχαίας Πατριαρχικής Τάξεως του Τάγματος των Παραβαλαναίων Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου Δρ. Σπυρίδων Καμαλάκης, ο άρχων χαρτουλάριος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, επίκουρος καθηγητής ιατρικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Θεόδωρος Πιτταράς, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των σωμάτων ασφαλείας, πρέσβεις, ακαδημαϊκοί και διακεκριμένοι παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου.


Το Τάγμα υπερασπίζεται την χριστιανική θρησκεία και μεταξύ άλλων, είναι βασικός χορηγός, βοηθώντας το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στο ιεραποστολικό του έργο στην Αίγυπτο και την Αφρική.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com