AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουν 2019

Συγκέντρωση στις 22/6 στους Μυτιληνιούς με θέμα το νέο hotspot


Ανοιχτή συγκέντρωση για να συζητηθεί το θέμα του υπό δημοπράτηση νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hotspot) προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή Ζερβού κοντά στους Μυτιληνιούς Σάμου διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Στο σχετικό του κάλεσμα προς τους κατοίκους του χωριού, αλλά και ολόκληρης της ανατολικής Σάμου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μυτιληνιών, Γιώργος Ελευθερόγλου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Αγαπητοί συμπολίτες,

η κοινωνία των Μυτιληνιών ,αλλά και της ευρύτερης περιοχής Πυθαγορείου και aνατολικής Σάμου, έχει αναστατωθεί με την είδηση ότι προγραμματίστηκε η δημοπράτηση του έργου "Κατασκευή Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης" στη θέση Ζερβού (πρώην σφαγεία) στις 24 Ιουνίου.

Γι' αυτό σας καλούμε το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. να προσέλθετε στο Πνευματικό Κέντρο Μυτιληνιών για να εκθέσουμε όλοι τις απόψεις μας. 

Θεωρούμε αναγκαίο από τους εκπροσώπους θεσμών και φορέων του νησιού μας (νυν και νεοεκλεγέντες), όπως επίσης και από τους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων, να μιλήσουν στη συγκέντρωση και να δεσμευτούν για το τι πρόκειται να πράξουν άμεσα και πώς θα συμπαρασταθούν στον αγώνα μας για να μην πραγματοποιηθεί το καταστροφικό αυτό έργο".

Παράλληλα, ο κ. Ελευθερόγλου έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε πρόσφατα στον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, Δημήτρη Βιτσα, και με την οποία τον καλεί "να ματαιώσει το καταστροφικό αυτό έργο".

Δείτε την επιστολή παρακάτω:


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com