AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιουν 2019

ΚΚΕ: Περιοδείες υποψηφίων σε Καρλόβασι-Πλάτανο-Μανωλάτες


Συνεχίζουν τις περιοδείες τους ανά τη Σάμο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

 
Την Τρίτη ο Γιώργος Πέρρος και η Βάσω βρέθηκαν στο Καρλόβασι, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους στον δήμο για το ζήτημα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, την ανασφάλεια και την αγωνία τους "για το δικαίωμα στη δουλειά για μια ζωή που τους αξίζει".
 


Επισκέφθηκαν και το Κέντρο Υγείας, ενώ μίλησαν και στους εργαζόμενους μεγάλου ξενοδοχείου, ζητώντας τους "να ψηφίσουν τη δυναμη που εκπροσωπεί και παλεύει για τα δικά τους συμφέροντα, το ΚΚΕ, και να έχει ο νομός Σάμου κομμουνιστή βουλευτή στις 8 Ιούλη".
 
Στο μεταξύ, στον Πλάτανο βρέθηκαν την Τρίτη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Έρη Ρίτσου και Γιώργος Πέρρος. Όπως αναφέρουν μετά την επίσκεψή τους αυτή, στις συζητήσεις τους με τους κατοίκους αναδείχθηκε η ανάγκη "ο λαός να μην εγκλωβίζεται στα εκβιαστικά διλήμματα και να δει τα πράγματα με αισιοδοξία, ακριβώς γιατί η δύναμη είναι στα δικά του χέρια, και για να ενισχύσει τη δύναμη εκείνη που μπορεί να αποτελέσει πραγματική αντιπολίτευση στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που από κοινού θα ψηφίζουν την επόμενη μέρα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητα από το ποιός θα είναι κυβέρνηση, αλλά και για δυναμώσει το ΚΚΕ που δίνει δύναμη και προοπτική στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες".
 
Παράλληλα, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής μέλη της τοπικής Τομεακής Επιτροπής, επισκέφθηκε τους Μανωλάτες, όπου οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν προβληματισμό για τη μικρή προσέλευση τουριστών.
 

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η αντιπροσωπεία του τόνισε ότι "το δικαίωμα όλων στην ξεκούραση και στις διακοπές καταπατείται, εξαιτίας των μισθών πείνας, της φτώχειας και της ανεργίας" και πως "η μόνη λύση είναι στις 7 Ιούλη να βγει από τις κάλπες δυναμωμένο το ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός. Μόνο έτσι θα μπορέσει να δώσει από καλύτερες θέσεις τη μάχη για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση".
 
Φωτογραφίες: ΚΚΕ
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com