AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουν 2019

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ(μ-λ) στη Σάμο στις 20/6


Εκδήλωση-παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ(μ-λ) για τον νομό Σάμου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στην πόλη της Σάμου.


Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Σάμος».

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στο νησί, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του κόμματος στη Σάμο, "ήδη έχουν αναρτηθεί πανό και αφίσες και περιμετρικά του νησιού, ενώ η κεντρική εκλογική προκήρυξη διακινήθηκε σε χωριά της Δυτικής Σάμου, στο Καρλόβασι, στην πόλη της Σάμου, σε υπηρεσίες και χώρους δουλειάς. 

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους του νησιού αναδεικνύεται η ανάγκη να ξεπεραστούν τα ψεύτικα και εκβιαστικά διλήμματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, η ανάγκη να διαμορφωθούν οι πολιτικοί όροι ώστε ο λαός να κινηθεί στην κατεύθυνση της αντίστασης και του μαζικού αγώνα, γυρνώντας την πλάτη σε λογικές που τον καλούν να επιλέξει τον διαχειριστή της φτώχειας του. 

Μια κατεύθυνση απολύτως αναγκαία αφού είναι προφανές ότι, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα αναδείξει η κάλπη, η άγρια επίθεση θα συνεχιστεί εντεινόμενη, ενώ την ίδια ώρα στην ευρύτερη περιοχή σωρεύονται απειλές και κίνδυνοι πολέμου, από τους εμπρηστές του, τους ιμπεριαλιστές, μια εξέλιξη που μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει για τον λαό μας και τους λαούς της περιοχής, στην σημερινή συγκυρία. 

Απέναντι σε όλα αυτά, το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής μάχης του ΚΚΕ(μ-λ) « Οι αυταπάτες γκρεμίζονται, η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση –Αντίσταση ο δρόμος του λαού» είναι όχι μόνο εξαιρετικά επίκαιρο αλλά και δίνει απαντήσεις για το ποια είναι τα πραγματικά επίδικα για το λαό στις κάλπες της 7/7".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com