AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουλ 2019

Το 1ο ναυταθλητικό camp του ΝΑ.Ο.Κ για παιδιά στο Καρλόβασι


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες το πρώτο ναυταθλητικό camp του ΝΑ.Ο.Κ που έλαβε χώρα στην περιοχή του Κάμπου Καρλοβάσου και στους Καταρράκτες στο Ποτάμι. 

Τα 21 παιδιά που έλαβαν μέρος απασχολήθηκαν και τις δύο ημέρες τόσο με δράσεις που σκοπό είχαν την γνώση, αλλά και με πολύ παιχνίδι.

Οι υπεύθυνοι του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ) αναφέρουν για το camp τα εξής:

"Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας στα πεδία δράσης, τα παιδιά και οι μεγάλοι, πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο. 

Ανανεώθηκε το ραντεβού με κάτι ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Το Δ.Σ του ΝΑ.Ο.Κ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Κοτζαμάνη Μπάμπη, ο οποίος διέθεσε με χαρά τον αύλειο χώρο του σπιτιού του για την διανυκτέρευση και όχι μόνο. 

Ευχαριστούμε τον κ. Κράλη Γιάννη που έστησε το πρόγραμμα του διημέρου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου και τον πρόεδρο κ. Καλατζή για τις χρήσιμες πληροφορίες στα παιδιά γύρω από την ασφάλεια, όπως επίσης τον διασώστη κ. Πραξούλη Θανάση που παρέμεινε μαζί μας και τις δύο ημέρες.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο  Καρλοβάσου για τις συμβουλές στα παιδιά γύρω από την πυρασφάλεια , την κ. Λεκάτου Βίκυ που ανέλαβε το καλλιτεχνικό μέρος του διημέρου και τέλος το supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος και τους κ.κ. Αναγνώστου Γιώργο και Δημητρίου Δημήτρη και την ευγενική προσφορά των προϊόντων που μοιράστηκαν στα παιδιά".



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com